Privacy policy van Wijnoutlet.nl

Wijnoutlet.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wijnoutlet.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Deze gegevens worden alleen ter beschikking gesteld aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wijnoutlet.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Als u bij Wijnoutlet.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij elke nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. 

Wijnoutlet.nl verkoopt uw gegevens niet 
Wijnoutlet.nl verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Wijnoutlet.nl 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij gaan daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.
Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief