Bierpakket - Verrassing (6 flessen)

Proef mee en laat u verrassen!

Omdat we continu op zoek zijn naar nieuwe unieke speciaalbieren, proeven we veel bieren en komen we altijd weer nieuwe pareltjes tegen. Vaak betreffen het kleine partijen en van al dat moois hebben we een beperkt aantal ‘verassingspakketten’ gemaakt die u kunt bestellen voor een waanzinnig lage prijs. De exacte inhoud geven we niet prijs, maar de waarde kan oplopen tot 40 euro!

Aangezien het een verrassingspakket betreft kan de THT datum zijn verstreken, dit is geen enkel probleem. De datum op een flesje bier is ook bijna altijd een “uiterste verkoopdatum”, en geen “uiterste houdbaarheidsdatum”.

Normale prijs 39,99 Speciale prijs 19,95
U bespaart
Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
doos
Opslaan
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro
  • Gratis retourneren
  • Niet lekker, geld terug
Inhoud pakket
Specificaties
Reviews
Inhoud pakket
Specificaties
Art.nr.3100600
JaargangVerschillende jaargangen
SmaakprofielBruisend & Fris
Serveertemperatuur6-10 °C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2020
AllergenenBevat Gluten
Reviews
Bierpakket---Verrassing-(6-flessen)

Wat kunt u verwachten

Het betreft o.a. speciaalbieren van kleine unieke brouwerijen waarvan we een kleine partij hebben weten te bemachtigen. Aangezien het een verrassingspakket betreft kan de THT datum zijn verstreken, dit is geen enkel probleem. De datum op een flesje bier is ook bijna altijd een “uiterste verkoopdatum”, en geen “uiterste houdbaarheidsdatum”. Laat u verrassen en profiteer van deze waanzinnige deal, hier gaat u geen spijt van krijgen! Let op: zitten er vlokken in het bier dan niet consumeren, maak een foto en we zoeken naar een oplossing.

Naar boven