Malbec wijn

Aan de Argentijnse kant van de Andes kun je niet alleen fantastisch snowboarden, je vindt er ook enkele van de hoogstgelegen wijngaarden ter wereld. Op 914 meter boven de zeespiegel liggen hier wijngaarden die optimaal van de zon en van een uniek microklimaat genieten, waardoor Malbec er lang en gelijkmatig kan rijpen dit betekent maximale rijpheid en maximale frisheid.

Stijl van de Malbec

Malbec heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. Als hij internationaal niet als een zoveelste mengdruif werd beschouwd, werd hij wel gerooid. Toen kwam Argentinië. Met enkele van de oudste aanplantingen werden de Argentijnse Malbecs ineens de norm, in plaats van het arme neefje. Malbec komt ook voor in Bordeaux, Chili en delen van Australië en is een variëteit die dol is op zon. Als je kleur wilt, zit je hier goed! Op het zwarte af.

Neem contact op voor advies of antwoord

Vanwege de aantrekkelijke prijzen is een wijn van Wijnoutlet.nl ook ideaal om cadeau te geven! Wilt u uw bestelde wijn laten verzenden naar een familielid, vriend of zakenrelatie? laat het ons dan weten! Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze wijnen? Of bent u op zoek naar advies over de te kiezen wijn? Dan kunt u via de service desk contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Naar boven