mijn bestelling    mijn account   mijn nieuwsbrief  
containerkorting   prijsvergelijking   per fles bestellen    100% proefgarantie
rode wijnwitte wijnrosé & bruisende wijntopmerkengrand maestro italiano bij de wijnboer24 uurs-deal

Charles Heidsieck - Champagne AC - Brut Réserve
Charles Heidsieck - Rosé Réserve
Charles Heidsieck - Champagne Millénaires ‘95
Charles Heidsieck - Champagne AC - Brut Réserve
Gouden Champagne

Druif: Pinot Noir
Charles Heidsieck - Rosé Réserve
Bruisend voor wijngenieters

Druif: Pinot Noir
Charles Heidsieck - Champagne Millénaires ‘95
Een meesterwerk

Druif: Chardonnay
Nog geen beoordelingen gemaakt.
Smaak: Mousserend & Fruitig
U bespaart 45%!
OP = OP
 €53.95   €29.99
Nog geen beoordelingen gemaakt.
Smaak: Fris & Fruitig
U bespaart 25%!
Minder dan 250 flessen
 €53.95   €39.99
MEER INFO >
5.0 sterren door 1 personen.
Smaak: Droog, Vol & Complex
U bespaart 40%!
OP = OP
 €165.00   €89.99
MEER INFO > -  

Charles Heidsieck

Proef de sterren in het glas met de champagnes van Charles Heidsieck. Letterlijk én figuurlijk, want dit wereldberoemd champagnehuis sleept jaarlijks vele prijzen en onderscheidingen in de wacht. Van gouden medailles en hoge plaatsen op internationale wijnlijsten tot de beste recensie van gerenommeerde vinologen. In 2016 stonden er liefst drie mousserende wijnen van Charles Heidsieck in de Champagne Top 10, samengesteld door FINE Champagne Magazine en Tastingbook.com. Op de derde plaats staat de frisse, zalmroze Charles Heidsieck Rosé Réserve Non Vintage met fruitige aardbeitonen. De Brut Réserve Non Vintage van Charles Heidsieck staat dankzij de mooie gouden kleur en zijn volle smaak met een toets van honing op de zesde plaats. En met maar liefst 93 punten scoort de boterzachte Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995 een respectabele achtste notering.

Deze drie bekroonde champagnes kunnen wij u aanbieden tegen een fractie van de reguliere winkelprijs.

Charles Heidsieck
De geestelijk vader van een van de beroemdste champagnemerken leidde een bewogen leven. Op 29-jarige leeftijd richtte Charles Heidsieck in 1851 zijn gelijknamige champagnehuis op. Niet lang na de oprichting van zijn eigen champagnehuis vertrok de Franse handelaar naar Amerika om daar een nieuwe afzetmarkt aan te boren. Met succes, de Franse bubbelwijn vond gretig aftrek in Amerika. Dat leverde hem de bijnaam ‘Champagne Charlie’ op.

Zijn succes keerde tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Onbetaalde rekeningen vormden de helft van Heidsiecks vermogen en Charles reisde af naar het land van de onbegrensde mogelijkheden om te redden wat er te redden viel. Hij accepteerde katoen als betalingsmiddel, maar dat zou nooit in Frankrijk aankomen omdat zijn gecharterde schepen tot zinken werden gebracht. Bovendien werd hij gevangen genomen op beschuldiging van spionage. Daarmee veroorzaakte Champagne Charlie een diplomatiek incident tussen Frankrijk en Amerika dat bekend werd als het Heidsieck-incident. De Franse keizer Napoleon lll kwam eraan te pas om Heidsieck vrij te krijgen. Te laat, na zeven maanden gevangenschap was zijn gezondheid geruïneerd en zijn bedrijf failliet. Dankzij speculatie met land in Colorado wist hij zijn vermogen echter terug te winnen en een nieuw champagnehuis te stichten.

Tegenwoordig bezit het huis vele hectare wijngaarden, waaronder een wijngaard in de grand cru-gemeente Montgueux met de bijnaam ‘de Montrachet van de Champagne’. Ook de kilometerslange gangen in de krijtrotsen onder Reims, in 1862 door Charles aangelegd als kelders, zijn nog altijd in eigendom van het champagnehuis, dat bekent staat vanwege de productie van champagnes met een continu hoog niveau. Zijn Non Vintage-champagnes, Brut Réserve en Rosé Réserve behoren tot de besten van hun soort. 

Géén dure winkelpanden. Géén geldverslindende wederverkopers en andere tussenpersonen. Wij kopen rechtstreeks af Château of af-kelder. Door onze grote aantallen kunnen wij werken met lage winstopslag. Wij kopen de restvoorraden tegen dumpprijzen van bekende wijnhuizen.

Dus..... Véél WIJNVOORDEEL voor u als consument.     
Populaire Merken
Lindeman's Marqués de Caceres Valdivieso Penfolds Casillero del Diablo Bollinger Moet & Chandon  
Jacob’s Creek Argento Zenato Masi Inycon Estate Alamos Charles Heidsieck  
Miquel Torres Villa Maria Norton Faustino Undurraga Hardy's    
Over ons Rode wijn Wijn uit Frankrijk Algemene voorwaarden


Contact Witte wijn Wijn uit Spanje Privacy policy
Betalen Rosé & bruisende wijn Wijn uit Italie Klachtenafhandeling
Bezorgen Wijn uit Portugal Wijn uit Zuid Afrika Herroepingsrecht
Per fles bestellen Wijn uit Chili Wijn uit Australie Retourneren
Kelderschatten Wijn uit Argentinie Wijn uit Duitsland Kwaliteitsgarantie