mijn bestelling    mijn account   mijn nieuwsbrief  
containerkorting   prijsvergelijking   per fles bestellen    100% proefgarantie
rode wijnwitte wijnrosé & bruisende wijntopmerkengrand maestro italiano bij de wijnboer24 uurs-deal

Prijsvergelijking

Als we roepen dat u in onze webwinkel topwijnen tegen de laagste prijs aantreft dan willen we dat natuurlijk ook aantonen. Wij vergelijken de prijs van onze wijnen daarom met die van bekende wijnaanbieders uit binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan ’s lands bekendste grootgrutter en de slijterijketen die tot dit concern behoort of buitenlandse wijnverkopers waar online wijnen kunnen worden besteld. Om aan te tonen hoe de prijsvergelijking tot stand is gekomen kunt u bij vrijwel alle wijnen een document openen waarin u ziet tegen welke aanbieder onze wijn wordt afgezet, welke prijs die andere aanbieder voor exact dezelfde wijn vraagt en op welke datum de vergelijking is gemaakt. Op die manier ziet u met één muisklik wat wij al jaren beweren: bij Wijnoutlet.nl vindt u topwijnen tegen de laagste prijs!

Klantenservice
De klantenservice van Wijnoutlet.nl staat vijf dag per week voor u klaar. Hebt u vragen over bijvoorbeeld de status van uw bestelling of bezorging? Neemt u dan gerust contact op. Ook wanneer u meer wilt weten over onze wijnen staan onze ervaren medewerkers u graag te woord. Zij kunnen u niet alleen adviseren over welke wijn het best past bij welke gelegenheid, maar geven u ook informatie over bijvoorbeeld de gebruikte druivensoort en het land van herkomst. Serveer- en bewaartips maken het advies van onze wijnkenners compleet.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 053-5741348. E-mailen kan op adres klantenservice@Wijnoutlet.nl.

 

Géén dure winkelpanden. Géén geldverslindende wederverkopers en andere tussenpersonen. Wij kopen rechtstreeks af Château of af-kelder. Door onze grote aantallen kunnen wij werken met lage winstopslag. Wij kopen de restvoorraden tegen dumpprijzen van bekende wijnhuizen.

Dus..... Véél WIJNVOORDEEL voor u als consument.     
Populaire Merken
Lindeman's Marqués de Caceres Valdivieso Penfolds Casillero del Diablo Bollinger Moet & Chandon  
Jacob’s Creek Argento Zenato Masi Inycon Estate Alamos Charles Heidsieck  
Miquel Torres Villa Maria Norton Faustino Undurraga Hardy's    
Over ons Rode wijn Wijn uit Frankrijk Algemene voorwaarden


Contact Witte wijn Wijn uit Spanje Privacy policy
Betalen Rosé & bruisende wijn Wijn uit Italie Klachtenafhandeling
Bezorgen Wijn uit Portugal Wijn uit Zuid Afrika Herroepingsrecht
Per fles bestellen Wijn uit Chili Wijn uit Australie Retourneren
Kelderschatten Wijn uit Argentinie Wijn uit Duitsland Kwaliteitsgarantie