Marqués de Verdellano - Tempranillo 2017 is een fruitige, kruidige en zachte rode wijn uit Spanje die bij Wijnoutlet.nl met heel veel voordeel online is te bestellen. Marqués de Verdellano - Tempranillo 2017
Spaans wijnerfgoed slechts €4,99 per fles!

Druif: Tempranillo
Rating Nog geen beoordelingen gemaakt.
Fruitig, Kruidig & Elegant
U bespaart 50%!
Per doos á 6 flessen
€ 59,88 € 29,94
Meer datails van deze wijn
Bestel deze wijn
Marques de Verdellano - Bobal - Rosé - 2018 Marques de Verdellano - Bobal - Rosé - 2018
Knisper fruitige rosé voor slechts €4,99 per fles!

Druif: Bobal
Rating Nog geen beoordelingen gemaakt.
Fris en fruitig
U bespaart 50%!
Per doos a 6 flessen
€ 59,88 € 29,94
Meer datails van deze wijn
Bestel deze wijn
Marques de Verdellano - Macabeo - 2018 Marques de Verdellano - Macabeo - 2018
Fruitige allemansvriend voor slechts € 4,99 per fles!

Druif: Macabeo
Rating Nog geen beoordelingen gemaakt.
Fris en fruitig
U bespaart 50%!
Per doos a 6 flessen
€ 59,88 € 29,94
Meer datails van deze wijn
Bestel deze wijn

Deze week mogen we u drie wijnen van Marques de Verdellano aanbieden met 50% korting. Deze wijnen zijn onlangs bekroond met een gouden medaille op de wijnverkiezing Gilbiert & Gaillard. Daarom nemen we deze week de verzendkosten voor onze rekening indien u er 2 dozen besteld. Kortom een unieke wijnaanbieding, die u van ons Wijnoutlet mag verwachten!

Kortingscode = SPANJE

Wijnoutlet.nl heeft een aantal wijnen uit Spanje in het assortiment. Benieuwd naar ons totale aanbod? Kijkt u dan eens in onze webwinkel. Daar vindt u een ruime keuze topwijnen tegen de laagste prijs. Eenvoudig besteld en snel geleverd. Dat is het voordeel van Wijnoutlet.nl. Let op de voorraad kan beperkt zijn, dus Op=Op!


De wijnbouw in het Spaanse gebied Utiel-Requena, ten westen van Valencia, dateert al van voor onze jaartelling. De ideale klimatologische omstandigheden trok vele gepassioneerde wijnliefhebbers naar het gebied. Zo ook de wijnbouwers van Bodegas Coviñas, gevestigd langs de oever van de rivier Magro. 

Het klimaat, de door de eeuwen opgedane kennis en de bodem die is opgebouwd uit de ideale combinatie van zand, kalk en klei uit zich in de prachtige wijnen die in dit gebied worden gemaakt. Krachtig en met een uitzonderlijk weelderige fruitigheid. 

Reden voor een aantal wijnboeren om zich in dit gebied te vestigen en in 1965 de samenwerking aan te gaan onder de naam Bodegas Coviñas. Internationale bekendheid verwierf het bodegas toen het in 1994 besloot de serie Monte Mayor op de Europese markt te brengen. Een wijs besluit, waarmee een periode van expansie is ingeluid. Dit alles zonder de unieke persoonlijkheid van de wijngaarden en de wijnen uit het oog te verliezen. Want, zoals Bodegas Coviñas dat zelf aangeeft: “De druiventeelt en de wijnbouw vormen sinds het begin der tijden ons wijnerfgoed, van ouders op kinderen overgedragen als hun meest waardevolle schat.” 

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief