Containerkorting

Lekkere wijn hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Wijnoutlet.nl al bijna 20 jaar. In onze webwinkel treft u een ruim assortiment topwijnen tegen de laagste prijs. Uit alle landen ter wereld, in rood, wit, rosé of met bubbels en altijd waanzinnig goedkoop. Die lage prijs, met voordeel dat kan oplopen tot bijna 65 procent, kunnen wij u bieden door onze goede relatie met tal van wijnproducenten en door groot in te kopen. Daarbij gaat het de ene keer om een restpartij en de andere keer om een primeur die ons is gegund. Dus of de wijn nu uit Frankrijk, Italië, Spanje of bijvoorbeeld Argentinië komt, als u online wijn bestelt bij Wijnoutlet.nl dan weet u zeker: u bestelt steevast topwijnen tegen de laagste prijs.

Klantenservice

De klantenservice van Wijnoutlet.nl staat vijf dag per week voor u klaar. Hebt u vragen over bijvoorbeeld de status van uw bestelling of bezorging? Neemt u dan gerust contact op. Ook wanneer u meer wilt weten over onze wijnen staan onze ervaren medewerkers u graag te woord. Zij kunnen u niet alleen adviseren over welke wijn het best past bij welke gelegenheid, maar geven u ook informatie over bijvoorbeeld de gebruikte druivensoort en het land van herkomst. Serveer- en bewaartips maken het advies van onze wijnkenners compleet.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 053-5741348. E-mailen kan op adres klantenservice@wijnoutlet.nl.

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief