Prijsvergelijking

Als we roepen dat u in onze webwinkel topwijnen tegen de laagste prijs aantreft dan willen we dat natuurlijk ook aantonen. Wij vergelijken de prijs van onze wijnen daarom met die van bekende wijnaanbieders uit binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan ’s lands bekendste grootgrutter en de slijterijketen die tot dit concern behoort of buitenlandse wijnverkopers waar online wijnen kunnen worden besteld. Om aan te tonen hoe de prijsvergelijking tot stand is gekomen kunt u bij vrijwel alle wijnen een document openen waarin u ziet tegen welke aanbieder onze wijn wordt afgezet, welke prijs die andere aanbieder voor exact dezelfde wijn vraagt en op welke datum de vergelijking is gemaakt. Op die manier ziet u met één muisklik wat wij al jaren beweren: bij Wijnoutlet.nl vindt u topwijnen tegen de laagste prijs!

Klantenservice
De klantenservice van Wijnoutlet.nl staat vijf dag per week voor u klaar. Hebt u vragen over bijvoorbeeld de status van uw bestelling of bezorging? Neemt u dan gerust contact op. Ook wanneer u meer wilt weten over onze wijnen staan onze ervaren medewerkers u graag te woord. Zij kunnen u niet alleen adviseren over welke wijn het best past bij welke gelegenheid, maar geven u ook informatie over bijvoorbeeld de gebruikte druivensoort en het land van herkomst. Serveer- en bewaartips maken het advies van onze wijnkenners compleet.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer 053-5741348. E-mailen kan op adres klantenservice@wijnoutlet.nl.Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief