Villa Maria Chardonnya voor outlet prijzen | Gegarandeerd de laagste prijs | Villa MAria Chardonnay voor 16.00 uur besteld = zelfde dag verzonden | Hoge korting bij Wijnoutlet.nl Villa Maria - Private Bin - Chardonnay `15

Stevige jongen!

Druif: Chardonnay

Rating 5,0 sterren door 1 personen.
Droog, Vol & Rond

Minder dan 250 flessen
€ 0,00 € 9,95
Meer datails van deze wijn
Bestel deze wijn

Wijnen van Villa Maria, van hoge en constante kwaliteit!

Villa Maria Estate is Nieuw-Zeeland’s meest onderscheiden wijnhuis. Oprichter Sir George Fistonich bottelde zijn eerste oogst Villa Maria al meer dan 50 jaar geleden. Voor Nieuw-Zeelandse begrippen is dat een bijzondere mijlpaal, want de wijnbouw is hier nog heel jong. Villa Maria dankt zijn onderscheidingen en reputatie aan de productie van wijnen van een hoge en constante kwaliteit. Villa Maria heeft in Nieuw-Zeeland een bijzondere positie, omdat het tussen de grootste wijnbedrijven het enige is dat nog in familiehanden is.

George Fistonich, zelf van Kroatische afkomst, heeft er bewust voor gekozen om wel groot te zijn, maar nooit extreem groot. Er is hier dus bewust gekozen voor een tussenpositie; de ambitie om per se de grootste zijn, bestaat hier gewoon niet. Fistonich is er van overtuigd dat dit de enige manier is om wijnen van een hoog niveau te blijven maken. Grotere bedrijven moeten meer concessies doen aan de kwaliteit, en dat wil Villa Maria niet.

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief